Ga op de foto met het nieuwe logo

De toffe vorm en vrolijke kleuren van de levensgrote logo’s nodigen uit om ermee op de foto te gaan. Wat het nog leuker maakt, is dat je met die foto’s een geschenkpakket kan winnen. Doe dus zeker mee op Facebook of Instagram.

Lach, post, like en win

Vijf weken lang kan je een op-en-top Pelts cadeaupakket winnen door een leuke foto te posten op social media met een van de levensgrote logo’s. Deze vind je verspreid over heel Pelt.

Hoe kan ik meedoen?

• Maak een mooie, grappige of originele foto met een van de levensgrote logo’s. Je vindt deze in alle deelkernen van Pelt en aan de Scoutsrally.
  • Post je foto openbaar op Facebook of Instagram met de hashtag #gemeentepelt of met de vermelding @gemeentepelt.
  • Roep je vrienden op om je foto te liken.

Wie wint?

De winnaar is de persoon wiens foto de meeste “likes” krijgt. Per wedstrijdweek is er één winnaar op Facebook en één op Instagram.

Op 23 juli start de bonusweek. Deelnemers die nog niets gewonnen hebben, maken in die week kans om alsnog een geschenk in de wacht te spelen (zie verder).

Waar vind ik de levensgrote logo’s?

• Natuurspeeltuin Grote Heide (tot 30/6), daarna kruising Broeseinderdijk - Zonhoekstraat
  • Dorpsplein Sint-Huibrechts Lille
  • Kerk Herent
  • Rotonde Boseind
  • Plein naast het VCLB-gebouw in de Bermstraat
  • Scoutsrally
  • Pleintje tussen gemeentehuis Oude Markt en TIO
  • Clementiaanplein Holheide
  • Kerkplein Lindelhoeven
  • Kruising Kerkstraat – Fabrieksstraat

Wat moet ik nog weten?

• De wedstrijd start op maandag 18 juni om 9 uur en loopt tot maandag 23 juli 9 uur.
  • De wedstrijd is onderverdeeld in vijf wedstrijdweken. Elke wedstrijdweek start op maandagochtend om 9 uur en wordt afgesloten op maandagochtend om 8.59 uur. Je hebt dus maximaal zeven dagen de tijd om likes te verzamelen. Wanneer je jouw foto op maandag post heb je bijgevolg meer tijd, dan wanneer je hem op zondag post.
  • Winnaars worden bekend gemaakt via Facebook en Instagram. Ze ontvangen ook een persoonlijk bericht in verband met de afhaling van hun geschenk.
  • Op maandag 23 juli om 9 uur start de bonusweek. Alle deelnemende foto’s worden dan gepost in een album op de Facebook-pagina van gemeente Pelt. De makers van de 10 foto’s die op maandag 30 juli om 8.59 uur de meeste likes hebben, krijgen een geschenkpakket. Enkel likes op de foto’s op de pagina van gemeente Pelt tellen. Vraag je vrienden dus om de foto aan te klikken en te liken. (Likes voor jouw gedeeld bericht tellen niet mee.) De foto’s van de mensen die al een geschenkpakket gewonnen hebben, worden niet meer opgenomen.
  • Je mag zo vaak deelnemen als je wil, wel telkens met een andere foto.
  • Je kan deelnemen via Facebook en Instagram.
  • Gemeente Pelt heeft het recht de deelnemende foto’s te gebruiken in haar eigen communicatie.