Aanmelden en afmelden

Je dient je kind(eren) vooraf aan te melden voor opvang op de gewenste dagen. Dit kan enkel via het online programma ‘I-Active’, waarvoor je een persoonlijke login krijgt. Ook afmelden gebeurt via dit programma.

  • schooldagen en schoolvrije dagen: je kan aan- en afmelden vanaf 1 maand voor het opvangmoment tot de avond voordien (en dit tot 22 uur)
  • schoolvakanties: je kan aan- en afmelden vanaf en zestal weken voor elke vakantie tot de avond voor het opvangmoment (en dit tot 22 uur). Aanmelden kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

Nog geen toegang tot I-Active? Dan dien je jezelf eerst te registreren.

Jokers

Je krijgt voor elk kind 24 jokers. Die worden automatisch ingezet als je je kind laattijdig of niet afmeldt. Wanneer je jokers zijn opgebruikt, worden er kosten aangerekend. 

Ziekte

Als je kind ziek is, kan het niet in de opvang terecht. Dit is in het belang van je eigen kind en van de andere kinderen. Je kan tot de avond voor het opvangmoment afmelden (tot 22 uur ‘s avonds). Als je kind vlak voor het opvangmoment ziek wordt, wordt automatisch een jokerkaart ingezet.

Meer info

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan één van de begeleiders van de opvang. Zij helpen je met plezier verder.

;