Sportaanbod avond

INSCHRIJVEN
Je kan voorlopig nog niet inschrijven voor het sportaanbod van periode 2, omwille van de recente situatie rond het coronavirus.

Blijf bewegen, sport samen met ons op een verantwoorde en veilige manier gedurende negen nieuwe weken!

In de volgende periode (16 november tot 29 januari) vinden de lessen van het overdag- en avondaanbod plaats in onze sportzalen. We sporten in beperkte groep met 1.5 meter afstand van elkaar en zorgen als organisatie voor alle hygiënische maatregelen. We vragen als sporter om jezelf te beschermen en je eigen matje en handdoek mee te brengen. 

Alle lessen zijn onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen. Er zijn geen lessen tijdens feestdagen en schoolvakanties.

 

 • TOTAL STEP
  maandag van 19.15-20.15 uur
  Een energieke step-workout met een hoog fun-gehalte. Afwisselende combinaties en opzwepende muziek zorgen voor een optimaal trainingsresultaat voor billen en benen. Tijdens de conditieblokken werken de vetverbrandingssystemen op volle toeren en wordt de aandacht gericht op spieroefeningen voor een strak lichaam. Het is dé caloriekiller bij uitstek.
  Prijs: € 20
  Locatie: Parketzaal den Akker (den Akker)

 • BODY & MIND
  maandag van 20.15 - 21.15 uur (Parketzaal Den Akker)
  of
  woensdag van 20.15 - 21.15 uur (Sporthal Grote Heide)

  Combineert bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is ideaal om stress en spanningen uit het dagelijkse leven weg te werken. Alles draait om het verbeteren van houding, lenigheid, statische kracht, coördinatie en evenwicht. Deze workout maakt je leniger, sterker en verbetert je concentratie.
  Prijs: € 20 per lesperiode en per locatie

 • DANCE & SHAPE
  woensdag van 19.15-20.15 uur
  Laat je kennismaken met eenvoudige, geweldig leuke dansmoves. Het is dé perfecte manier om in vorm te geraken. Het is een workout voor je hele lichaam met eenvoudige dansbewegingen en choreografie op bekende hits van nu. Dance & shape is goed voor iedereen!
  Prijs: € 20
  Locatie: sporthal Grote Heide

 • STEP TABATA
  dinsdag van 20.30-21.30 uur
  Tabata staat voor korte intervallen aan een hoge intensiteit. Het is een total body workout, waarbij jouw vetverbranding op scherp wordt gesteld. Meerdere spiergroepen worden gelijktijdig aan het werk gezet. Er is veel variatie in uithouding, kracht, lenigheid en stabiliteit.
  Prijs: € 20
  Locatie: parketzaal den Akker

 • ZUMBA
  dinsdag van 20.30-21.30 uur (sporthal Grote Heide)
  of
  donderdag van 20.00-21.00 uur (parketzaal den Akker)
  Een danstraining met Latin muziek en bewegingen. Het is de perfecte workout: je verbrandt veel calorieën, je werkt aan je conditie en je kan genieten van de geweldige muziek.
  Prijs: € 20 per lesperiode en per tijdsblok

 • LINEDANCE
  woensdag van 19.00-20.00 uur
  Een Amerikaanse dans waarbij op lijnen/rijen wordt gedanst en waarbij iedereen op hetzelfde ritme dezelfde bewegingen danst. Linedance is zeer goed voor de conditie en de coördinatie. 
  Prijs: € 20
  Locatie: parketzaal den Akker (den Akker)

 • SPORTWANDELEN
  woensdag van 20.00-21.30 uur en vrijdag van 19.30-21.30 uur
  Provinciaal Domein Dommelhof of op een andere locatie, dit wordt telkens op voorhand meegedeeld.
  Dit is een echte wandeltraining aan een stevig tempo met een erg gezellige groep. Je wandelt onder begeleiding in en rond de mooiste plekjes van Pelt.
  Prijs: € 20

 • LOOPTRAININGEN
  maandag en woensdag van 20.00-21.30 uur
  Je kan kiezen uit twee groepen:
  • GROEP 1
  Voor de (her)beginnende loper. Rustige opbouw naar jouw eigen doelen.
  • GROEP 2
  Voor de regelmatige lopers. Duurlopen met afwisseling van heuvel- en tempotrainingen. Opbouw naar de langere afstanden.
  Prijs: € 20
  Locatie: Provinciaal Domein Dommelhof

 • CONDITIETRAINING
  maandag van 19.45-21.30 uur
  Conditietraining = harttraining. Wanneer je hart sterker wordt, kan het jouw bloed krachtiger door je lichaam pompen. Zo krijgen je spieren meer zuurstof. Tijdens deze training worden loopsessies afgewisseld met kracht- en soepelheidsoefeningen. Het is een zeer gevarieerde training in een fijne groepssfeer.
  Prijs: € 20
  Locatie: Sporthal WICO Campus Sint-Maria

 • BOOTCAMP
  dinsdag van 19.15-20.15 uur
  Tijdens het bootcamp werk je in groepsverband aan je eigen lichaam. Het is een combinatie van intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining en hardlopen. Je sport altijd buiten, in de frisse lucht en gebruikt je eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels.
  Prijs: € 20
  Locatie: Provinciaal Domein Dommelhof

 • COMBINATIETRAINING
  dinsdag van 20.00-22.00 uur 
  of
  donderdag van 20.15 - 22.15 uur

  Een zwaardere versie van de conditietraining. Eerst werken we buiten een stevige looptraining af (duurloop of intervaltraining). Daarna volgt een indoor krachtcircuit.

  Op dinsdag vindt dit plaats in de polyvalente zaal en op donderdag in de fitnesszaal.

  Prijs: € 20 per lesperiode en per tijdsblok
  Locatie: Provinciaal Domein Dommelhof