Elektrische bakfietsen

Pelt leent drie elektrische deelbakfietsen uit: twee family bikes voor de Peltse gezinnen en een cargo bike voor de lokale handelaars. Fietsvriendelijke gemeente Pelt beschouwt de elektrische bakfiets als één van de meest duurzame transportmiddelen van de toekomst. Voor korte verplaatsingen ben je immers vaak sneller met de fiets.

Voor wie

Fietsdelen

Tot 11 december kan je één Peltse family bike (geschikt om kinderen mee te vervoeren) en één cargo bike gratis lenen. Dat kan telkens voor 2 weken per inwoner. Je kan de bakfiets na reservering ophalen en terugbrengen op het gemeentehuis tijdens de openingsuren.

Family bike - voor inwoners

De gemeente beschikt over twee family bikes voor inwoners. De bak is ruim, daarin kan je 2 tot 3 kinderen meenemen. Stevige gordels en een stevige bak bieden bescherming aan de kleinsten. Uiteraard kan je er ook gemakkelijk je boodschappen mee gaan doen.

De family bike in gebruik:

 

Ik wil de family bike GRATIS uitlenen (UITVERKOCHT - Actie loopt tot 11 december 2023) 
Cargo bike nog beschikbaar

Cargo bike 

De cargo bike is heel handig om spullen of boodschappen te vervoeren. Het is ook een efficiënt vervoermiddel voor lokale leveringen. De bak van de fiets heeft een inhoud van 300 liter. De bak kan ideaal zijn voor een klusjesman om gereedschap te vervoeren of voor de bakker om broodjes rond te brengen. Het deksel is zelfsluitend.

Joke Emmers nam hem al mee voor een testrit!

Ik wil de cargo bike GRATIS uitlenen (Actie loopt tot 11 december 2023)

;