Sport voor volwassenen

ALGEMENE AFSPRAKEN VOOR VEILIG SPORTEN

Ook in deze coronatijd hebben we een hart voor sport en vooral voor onze sporters en willen we iedereen op een verantwoorde en veilige manier laten bewegen. Daarom nemen we enkele logische maatregelen om ieders gezondheid niet onnodig in gevaar te brengen.

De afgelopen jaren werkten we met clusters voor het avondaanbod en kon je betalen per les voor het aanbod overdag. Dat vervangen we dit seizoen door een uniform aanbod met lesperiodes van telkens negen weken. We zorgen voor alle hygiënische voorzorgsmaatregelen en vragen om jezelf te beschermen en je eigen matje en handdoek mee te brengen.

Lesperiodes
- 7 september tot 13 november 2020
- 16 november tot 29 januari 2021
- 1 februari tot 23 april 2021
- 26 april tot 25 juni 2021

Alle lessen zijn onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen. Volg ons op onze Facebook-pagina ‘Pelt in beweging’ Je vindt het actuele aanbod ook steeds op www.gemeentepelt.be/beweegaanbod. Indien een les niet kan plaatsvinden omwille van de coronamaatregelen, brengen we je per e-mail op de hoogte.

Inschrijven
Je kan inschrijven vanaf 17 augustus om 9 uur via onze vrijetijdsbalie of op www.gemeentepelt.be/reserveren.

Je betaalt per activiteit voor een periode van negen lesweken. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen per activiteit is beperkt!