CC Palethe

CC Palethe staat niet alleen bekend als bovenregionaal cultuurcentrum, maar ook als centrum waar verenigingen en instanties thuis zijn. De accommodaties van het CC kunnen worden gebruikt voor allerlei doeleinden: vergaderingen, activiteiten van allerlei aard, congressen en nog veel meer.

CC Palethe telt verschillende lokalen die kunnen worden gebruikt voor activiteiten en kleine en grote vergaderingen:

  • Theorielokaal: klein vergaderlokaal dat plaats biedt aan ongeveer 20 personen.
  • Expressielokaal: kan een capaciteit bieden van ongeveer 50 personen; dit lokaal kan worden gebruikt als vergaderlokaal of lokaal voor kleine activiteiten (crea, lezingen, ...)
  • Projectiezaal: is speciaal uitgerust voor film- en diaprojecties. Deze zaal biedt plaats aan 100 tot 150 personen. De zaal kan ook gebruikt worden als grote vergaderruimte.
  • Muzezaal: biedt plaats aan maximum 250 personen. Bij gebruik van tafels en stoelen is er plaats voor 150 personen. De zaal is speciaal akoestisch aangepast voor muziekuitvoeringen.
  • Leskeuken:  is uitgerust voor kook- en baklessen. Bij cursussen of lessen is er voor maximum 20 personen plaats. Verenigingen kunnen ook gebruik maken van de keuken voor hun activiteiten, samen met de aangrenzende projectiezaal.

Alle lokalen en zalen zijn uitgerust met volgende apparatuur: Filmprojector (16mm) – dia-projector – retroprojector – scherm – geluidsinstallatie – lichtinstallatie – TV – video.