Gezocht: uitbater voor horeca Oud Dommelhof

Gemeente Pelt is op zoek naar een nieuwe uitbater voor de horecagelegenheid Oud Dommelhof. De uitbating gebeurt op basis van een concessieovereenkomst waarvan de procedure en voorwaarden door de gemeenteraad van 30 mei 2024 goedgekeurd werden.

De nieuwe concessie zal een looptijd hebben van negen jaar. De beoordeling van de toe te wijzen concessie zal gebeuren aan de hand van bepaalde criteria: bedrag van de concessievergoeding, ervaring met soortgelijke uitbatingen en deskundigheid van de kandidaat, visie van de uitbating, businessplan en aanvangstermijn. De horecagelegenheid moet worden uitgebaat voor een zo breed mogelijk publiek met een ruim aanbod aan producten passend in de omgeving.

Oud Dommelhof ligt in het centrum van Neerpelt, pal in het kloppende culturele en toeristische hart van het dorp. In de nabijheid van de horecagelegenheid ligt het Cultureel Centrum en Sportcentrum Dommelhof, de Kunstacademie Noord-Limburg, het Klankenbos en verschillende wandel- en fietsroutes.

Kandidaturen voor de concessie kunnen uiterlijk op 1 augustus 2024 om 12 uur worden ingediend via bestuurszaken@gemeentepelt.be. Via datzelfde emailadres kan je ook terecht voor meer info rond de concessieovereenkomst.

Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 8.11 u.
;