Consultatiebureau Kind & Gezin

In het consultatiebureau kan je terecht met vragen over de ontwikkeling en gezondheid van je kind. Je bent er welkom tot je kind drie jaar is, soms zelfs tot zes jaar. Een ervaren team staat in voor advies, controle en begeleiding.

Wat kan je verwachten? Vaccinaties; evolutie in gewicht en groei; oogonderzoek op 12 en 24 maanden; opvolging van reacties, reflexen en gehoor; medisch onderzoek: hart, longen, ruggengraat, handjes en voetjes; extra aandacht voor doelgroepen: meerlingen, kindjes met een handicap, prematuriteit, ...

Samen met de arts, verpleegkundige en ervaren vrijwilligers in het consultatiebureau loods je je kindje vlot en veilig door de eerste levensjaren.

Sterke punten: bezoek aan een consultatiebureau is gratis, ervaren en multidisciplinair team, gegevens worden bijgehouden in een persoonlijk gezondheidsboekje, intensieve samenwerking met Kind en Gezin.

Kostprijs

Gratis.

Aanmelding

Maak een afspraak in het consultatiebureau in je buurt:

  • Kind en Gezin Lijn: 078 150 100 (van 8.00 - 20.00)
  • info@kindengezin.be
  • of leg je afspraak vast via de regioverpleegkundige van Kind en Gezin

Zonder afspraak kan je je kindje tijdens de openingsuren van het consultatiebureau laten wegen en meten. Een consultatie bij de arts of verpleegkundige is dan niet mogelijk.

;