Fietsbieb

Bekijk het aanbod van de Fietsbieb Pelt

Maak een afspraak bij Fietsbieb Pelt

Bij de Fietsbieb kan je tweedehands kinderfietsen uitlenen die tiptop in orde zijn. Voor 20 euro mag je een jaar lang fietsen uitlenen. Je vindt de Fietsbieb op Marktplein 9.

Waarom een fiets lenen?

De Fietsbieb wil meer kinderen aan het fietsen krijgen op een budgetvriendelijke manier. Een kind ontgroeit zijn of haar fietsje bijzonder snel, wat maakt dat ouders regelmatig moeten investeren in een nieuw exemplaar. De Fietsbieb neemt deze druk weg, want voor 20 euro mag je een heel jaar fietsen uitlenen. Is je kind de fiets ontgroeid of wil het een ander model? Dan mag je de fiets kosteloos inruilen. De Fietsbieb heeft fietsen voor kinderen tot 12 jaar.

Je kan er ook je oude kinderfietsen binnenbrengen. De fietsherstellers lappen die op of gebruiken de onderdelen. 

Openingsuren Fietsbieb

De Fietsbieb is open elke tweede zaterdag van de maand van 10 tot 12 uur.

De Fietsbieb werkt voorlopig enkel op afspraak. Je kan gewoon online een afspraak maken. Je kan er ook een fiets uitkiezen en dan via mail (pelt@fietsbieb.be) laten weten dat je die fiets wil reserveren die je op het vaste openingsmoment komt halen. Indien dat niet mogelijk is maak je een afspraak met één van de vaste medewerkers om de fiets op te halen.


Vrijwilliger worden bij de Fietsbieb

De Fietsbieb draait op vrijwillige basis. Herstel je graag fietsen of verzorg je liever de administratie? Voor beiden kan de Fietsbieb altijd helpende handen gebruiken.

Interesse? Laat van je horen via pelt@fietsbieb.be.

;