Fuiven in Pelt

Wil je een fuif organiseren in Pelt? Wij geven je alle kansen om goed uit de bol te gaan. We vragen je om je tent- of zaalfuif aan te melden bij de gemeente en daarnaast via de politie HANO enkele formulieren in te vullen. Het fuifgebeuren in onze gemeente wordt ook nauw begeleid door de lokale politie, met enkele vergaderingen vooraf en na de fuif.

Reclame

Wil je uitgebreid reclame maken voor je fuif? Vooraleer je in het wilde weg reclamepanelen gaat plaatsen, lees je best even de mogelijkheden na voor het plaatsen van borden in de gemeenten van de politiezone HANO (Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel). Reclame maken voor je fuif kan trouwens ook nog via tal van andere kanalen.

Vervoer

Om alle feestvierders veilig en wel op de fuiflocatie en weer thuis te krijgen, kunnen alle Peltse fuiforganisatoren ook een fuifbus aanvragen. Deze wordt voor 50 procent terugbetaald door de provincie Limburg. De overige 50 procent kan worden terugbetaald door de gemeente. Je kan hiervoor een aanvullende aanvraag doen nadat je de provinciale subsidies hebt aangevraagd.

Draaiboek

Alle stappen die nodig zijn in de organisatie van een fuif staan uitvoerig beschreven in het fuifdraaiboek van de politiezone HANO. Een onmisbaar document bij de voorbereidingen van een fuif!

;