Fuiven in Pelt

Wil je een fuif organiseren in Pelt? Wij geven je alle kansen om goed uit de bol te gaan. Om alle feestvierders veilig en wel op de fuiflocatie en weer thuis te krijgen, kunnen alle Peltse fuiforganisatoren een gratis fuifbus aanvragen.

Wil je uitgebreid reclame maken voor je fuif? Vooraleer je in het wilde weg reclamepanelen gaat plaatsen, lees je best even de mogelijkheden na voor het plaatsen van borden in de gemeenten van de politiezone HANO (Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel).

Daarnaast willen we je graag enkele tips meegeven qua veiligheid en organisatie. Daarom vragen we alle organisatoren van tent- en zaalfuiven om enkele formulieren in te vullen. Het fuifgebeuren in onze gemeente wordt ook nauw begeleid door de lokale politie, met enkele vergaderingen vooraf en na de fuif.

Heb je bepaalde vragen bij het invullen van de formulieren? Bij de vrijetijdsbalie helpen ze je graag hiermee verder. Op deze dienst kan je ook alle ingevulde formulieren bezorgen.

Alle stappen die nodig zijn in de organisatie van een fuif staan uitvoerig beschreven in het fuifdraaiboek van de politiezone HANO. Een onmisbaar document bij de voorbereidingen van een fuif!