Gevarieerd jaarprogramma CC Palethe met nieuw talent en gevestigde waarden

Cultuurcentrum Palethe staat ook het komende seizoen garant voor vele avonden cultuurgenot met heel wat bekende namen, zoals Michael Van Peel, Sven De Ridder Company, Guy Swinnen Band, Jan De Smet, Circus Ronaldo en vele anderen. Reserveren kan vanaf 9 juni om 17 uur via www.palethe.be.

Het team van Cultuurcentrum Palethe heeft samen met de medewerkers van de dienst vrije tijd en de bibliotheek en heel wat partners – zoals de zwartedoos, Pelt Jazz, Off Off Off, Dommelhof en Musica - een mooi, afwisselend en hoogstaand jaarprogramma uitgewerkt. Het is een evenwichtige mix van muziek, theater, lezing, comedy en circus voor jong en oud.

In Pelt verwelkomen we komend cultureel seizoen artiesten van binnen- en buitenland. Uiteraard staan ook dit seizoen heel wat grote namen op ons podium. Meest in de kijker springen Michael Van Peel, Guy Swinnen, Jan De Smet en Circus Ronaldo. Maar ook blijft Palethe de plek waar nieuw en lokaal talent een plaats mag en moet krijgen. Met de Dirty Undies, Lieve Joris, Terry Beks, Stijn Meuris, Frederique Snoeks, Martijn Claes met Bruurs en Joke Emmers kleurt het seizoen 2022-2023 mooi Pelts. En onder de noemer ‘Pelt Schrijft’ zet onze bibliotheek de Peltse schrijverstalenten speciaal in de spotlights met boekvoorstellingen en signeersessies.

Op de cover van het nieuwe jaarprogramma staan dit jaar Dimitri Leue en Jennifer Heylen, die op 18 november 2022 te gast zijn in Palethe met de theatervoorstelling ‘Messia’. Het is één van de meer dan 90 podiumvoorstellingen die de brochure van het komende seizoen rijk is. Heel wat voorstellingen hebben dit jaar een 'ontdekkingsprijs'. Boek je deze voorstellingen voor 1 september 2022? Dan kan je aan het verminderde tarief dit pareltje gaan ontdekken.

Bij alle voorstellingen die de komende maanden op het programma staan kan je trouwens punten sparen met je UiTPAS, een spaar- en voordelenkaart voor vrije tijd. Die punten kan je later omruilen tegen leuke voordelen of iets extra. De UiTPAS is voor alle Peltenaren te koop aan € 1 (€ 5 voor niet-Peltenaren). Meer info vind je op www.gemeentepelt.be/uitpas

Op dinsdag 7 juni om 20.30 uur organiseert CC Palethe een presentatieavond van het nieuwe jaarprogramma in de Zinnezaal. Toegang is gratis, we vragen wel om vooraf je vrije zit te reserveren bij de Vrijetijdsbalie in CC Palethe of via www.palethe.be. Op donderdag 9 juni om 17 uur begint de online ticketverkoop via www.palethe.be. En vanaf vrijdag 10 juni om 9 uur kan je ook aan de vrijetijdsbalie terecht voor het bestellen van je tickets.

Het hele programma vind je op www.palethe.be

Gepubliceerd op maandag 23 mei 2022 14.59 u.