Massale belangstelling voor nieuw jaarprogramma CC Palethe

De ticketverkoop voor het nieuwe jaarprogramma van CC Palethe loopt als een trein. Vandaag, net een week na de start van de kaartenverkoop, werd aan de balie al het tienduizendste ticket verkocht.

De merknaam Palethe is ‘alive and kicking’. Goed een week na de start van de kaartenverkoop voor het nieuwe jaarprogramma 2019-2020 werd in Palethe al het 10 000ste ticket verkocht. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar ziet Palethe een stijging van de verkoop van meer dan tien procent. 

Op dit moment zijn al dertien voorstellingen volledig uitverkocht: caféconcert West King String Band (1/10), Guido Belcanto (10/10), Comedy Café: Tony Bell Tribute (24/10), caféconcert Stephanie Struijk (5/11), caféconcert Tim Easton (10/12), Sprookjes enzo (8/1), de Komedie Compagnie (16/1), kapitein Winokio (25/1), Barbara Dex (31/1), the Best of Britain (8/2), Kempen Comedy Night (19/2), caféconcert Cozin (3/3) en halve finale humorklas Radio 2 (4/3). Ook naast deze uitschieters loopt de verkoop van de rest van het programma trouwens zeer voorspoedig: voor heel wat voorstellingen zijn er nog maar een paar tientallen tickets beschikbaar. Een teken aan de wand dat de bezoekers van het Cultuurcentrum het programma ten zeerste weten te waarderen.

Het tienduizendste ticket werd vandaag verkocht aan Roger Gijsbrechts en zijn echtgenote Marie-Louise, al zeventien jaar vaste bezoekers van CC Palethe. Marie-Louise is MS-patiënt en indertijd kwam het koppel in de woonzone Lindelheide vlak bij het Revalidatie- en MS-centrum wonen. Met hun Palethe-abonnement stellen ze voor zichzelf elk jaar opnieuw een gevarieerd programma samen met theater en vooral veel muziek. 

Meer info over het jaarprogramma van Cultuurcentrum Palethe vind je op www.palethe.be

Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2019 11.55 u.