Meander wordt nieuw Pelts 'merk' voor medioren en senioren

‘Meander’ wordt voortaan het nieuwe ‘merk’ van de gemeente Pelt voor medioren en senioren. De komende dagen verschijnt de eerste editie van het medioren- en seniorenmagazine met die naam in alle Peltse brievenbussen.

Het tijdschrift verschijnt drie keer per jaar en heeft een uitneembare katern met daarin het uitgebreide activiteitenaanbod van de Peltse dienstencentra BinnenHOF en Pelle Melle.

Meander betekent kronkelen, slingeren. Zoals de Dommel slingert door onze gemeente, beweegt er ook heel veel in Pelt. En zeker ook bij onze medioren en senioren: zij vertegenwoordigen immers meer dan één op drie inwoners van onze gemeente. Omdat informatie voor medioren en senioren vaak specifiek is, werd gekozen voor een nieuw eigentijds magazine met nieuws op maat. In het eerste nummer gaan we op bezoek bij ‘Bewegen op Verwijzing’-coach Andy en doen we een babbel met Veerle en Lieve, de referentiepersonen dementie binnen onze Peltse woonzorgcentra.

Het ‘Meander’-merk wordt ook digitaal uitgerold. Heel wat Peltse medioren en senioren zitten tegenwoordig op sociale media. Daarom voorzien we de Facebook-groep ‘Meander Pelt’ om hen op de hoogte te houden van interessante weetjes en leuke activiteiten in onze Peltse dienstencentra. Ook via een digitale nieuwsbrief blijven de Peltse medioren en senioren op de hoogte. Inschrijven hiervoor kan via www.gemeentepelt.be/nieuwsbrieven/inschrijven

Gepubliceerd op donderdag 25 augustus 2022 12.30 u.