Gevarieerd jaarprogramma CC Palethe met nieuw talent en gevestigde waarden

Cultuurcentrum Palethe staat ook het komende seizoen garant voor vele avonden cultuurgenot met heel wat bekende namen, zoals Stef Bos, An Nelissen, Urbanus, Alex Agnew, Cleymans & Van Geel en vele anderen. Reserveren kan vanaf woensdag 31 mei om 12 uur via www.palethe.be of aan de vrijetijdsbalie.

Het team van Cultuurcentrum Palethe heeft samen met de medewerkers van de dienst vrije tijd en de bibliotheek en heel wat partners – zoals de zwartedoos, Pelt Jazz, Pelter Skelter, Off Off Off, Dommelhof en Musica - een mooi, afwisselend en hoogstaand jaarprogramma uitgewerkt. Het is een evenwichtige mix van muziek, theater, lezing, comedy en circus voor jong en oud.

In Pelt verwelkomen we komend cultureel seizoen artiesten van binnen- en buitenland. Uiteraard staan ook dit seizoen heel wat grote namen op ons podium, zoals Stef Bos, Frank Vander linden, An Nelissen, Kapitein Winokio, Urbanus, Alex Agnew en Cleymans & Van Geel. Uiteraard hebben ook aandacht voor nieuw talent van eigen bodem. Onze lokale kunstenaars en artiesten zijn van onschatbare waarde voor ons culturele erfgoed. We zijn er dan ook trots op dat we hun werk kunnen presenteren aan ons publiek.

Op de cover van het nieuwe jaarprogramma staat dit jaar Barbara Dex, die op vrijdag 20 oktober te gast is in Palethe met de voorstelling ‘Dex in’t groot’. Het is één van de meer dan 90 podiumvoorstellingen die de brochure van het komende seizoen rijk is. Heel wat voorstellingen hebben dit jaar een 'ontdekkingsprijs'. Boek je deze voorstellingen voor 16 september 2023? Dan kan je aan het verminderde tarief dit pareltje gaan ontdekken.

Bij alle voorstellingen die de komende maanden op het programma staan kan je ook komend seizoen trouwens punten sparen met je UiTPAS, een spaar- en voordelenkaart voor vrije tijd. Die punten kan je later omruilen tegen leuke voordelen of iets extra. De UiTPAS is voor alle Peltenaren te koop aan € 1 (€ 5 voor niet-Peltenaren). Meer info vind je op www.gemeentepelt.be/uitpas

Op dinsdag 30 mei om 20.30 uur organiseert CC Palethe een presentatieavond van het nieuwe jaarprogramma in de Zinnezaal. Toegang is gratis, we vragen wel om vooraf je vrije zit te reserveren bij de vrijetijdsbalie in CC Palethe of via www.palethe.be. Op woensdag 31 mei om 12 uur begint de ticketverkoop via www.palethe.be en fysiek aan de vrijetijdsbalie.

Het hele programma vind je op www.palethe.be

Gepubliceerd op maandag 22 mei 2023 11.21 u.
;