Openingsdag babytheek geannuleerd, op afspraak kan wel

Aanstaande donderdag 15 oktober start de eerste babytheek van Limburg in Pelt. De bedoeling was om daar een mooie openingsdag van te maken, maar gezien de stijgende corona-cijfers ziet de gemeente Pelt een samenkomst met meerdere mensen in een kleine ruimte als te risicovol.

Daarom wordt de aangekondigde openingsdag geannuleerd, maar er is ook goed nieuws want de babytheek zal vanaf dan wel bereikbaar zijn op afspraak. Heb je kleine kinderen en ben je op zoek naar spullen die je slechts tijdelijk wil gebruiken? Dan is de babytheek de ideale oplossing. Mail naar babytheekpelt@gmail.com of bel 0497 05 52 93 voor een afspraak. De vrijwilligers doen er alles aan om je veilig te ontvangen in het Pelterhoekje.

Alle praktische info en de catalogus is terug te vinden op gemeentepelt.be/babytheek.

Gepubliceerd op dinsdag 13 oktober 2020 14.27 u.