Openingsuren en opvang op schoolvrije dagen

Schooldagen

Op schooldagen is de opvang geopend van 6.30 uur tot het begin van de lessen. Na de lessen is de opvang open tot 18.30 uur.

Op woensdag is iedere Pelterkids-locatie geopend van na schooltijd tot 13.15 uur. Je kan hier dus steeds terecht voor opvang tot 13.15 uur. Heb je langer opvang nodig op woensdag? Op volgende locaties organiseren we opvang tot 18.30 uur voor woensdagnamiddag en is de regeling als volgt:

  • Pelterkids Neerpelt-centrum is geopend voor de kinderen van de Jaak Tassetschool, Libellenschool en school De Regenboog (Grote Heide)
  • Pelterkids Boseind is geopend voor de kinderen van school Boseind en de kinderen van basisschool Helibel Lille
  • Pelterkids Overpelt-centrum is geopend voor de kinderen van basisschool De Linde, school VOX, basisschool Helibel Herent
  • Pelterkids Lindelhoeven voor kinderen van de Corneliusschool Lindelhoeven en Holheide

Het vervoer op woensdagmiddag wordt georganiseerd met busjes.

Kinderen die naar school De Pallieter gaan, hebben de mogelijkheid om met de schoolbus naar een van deze locaties gebracht te worden.

Vakantiedagen

Op schoolvrije dagen en tijdens de schoolvakantie is de opvang geopend van 6.30 tot 18.30 uur. De opvang tijdens vakantiedagen wordt de opvang georganiseerd op 4 locaties (Neerpelt-centrum, Overpelt-centrum, Boseind en Lindelhoeven). De concrete informatie staat steeds op het dashbord van het online programma ‘i-school’

Sluitingsdagen

De buitenschoolse opvang is gesloten op officiële feestdagen en op daaraangekoppelde brugdagen. Tussen Kerstmis en Nieuwjaar is er een collectieve sluitingsperiode. Het volledige overzicht en meer informatie over de sluitingsdagen is steeds terug te vinden in I-school.