Partners in Cultuur

Om een gevarieerd cultureel aanbod te kunnen presenteren, werkt gemeente Pelt samen met de Partners in Cultuur. Deze samenwerking resulteert in een hoogstaand kwalitatief aanbod van voorstellingen die voor een breed publiek toegankelijk zijn. Het aanbod bestaat uit muziek, theater, workshops of andere podiumkunsten.

OndersteBoven
Een vereniging die Wereldmuziek centraal stelt in haar programma. In de zomer organiseert ze Wereldfeest Ondersteboven, in januari Karibu Karamu.

B12
B12 programmeert theatervoorstellingen die het publiek niet onberoerd zullen laten.

ZwarteDoos
ZwarteDoos brengt boeiende kleinschalige concerten waarbij niet de naambekendheid maar vooral de authenticiteit, de eigenzinnigheid en het eerlijke speelplezier van de artiest doorslaggevend zijn.

Decibelz
Decibelz organiseert kwaliteitsvolle concerten waar zowel goede bands van eigen bodem, doorbrekende/net doorgebroken bands als bekendere topbands een podium delen.

Meer info

De voorstellingen van de vier Partners in Cultuur vinden plaats in Provinciaal Domein Dommelhof. Tickets kunnen gereserveerd worden via +32 11 80 50 02 of via de website van Dommelhof.

Het programma wordt bekendgemaakt via de websites van de partners.