Passantenhaven Welvaart & Parking Mobilhomes

In Passantenhaven Welvaart kunnen 12 plezierjachten aanmeren en is plaats voor 8 mobilhomes

De haven ligt aan het Kanaal Bocholt-Herentals op enkele honderden meters van het centrum van Neerpelt. De locatie is een uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandeltoerisme in de regio. Er zijn ook twee petanqueterreinen.

Er is elektriciteitsvoorziening tot 6 Ampère en een drinkwaterafnamepunt. Drinkwater is beschikbaar van april tot november.

Wat moet ik doen?

Bij aankomst begeef je je naar de betaalautomaat aan passsantenhaven Welvaart, waar je een ticket koopt voor de gewenste verblijfsduur (1 of 2 dagen). Je legt het ticket goed zichtbaar in het voertuig of vaartuig. Een deel van het ticket kan je afscheuren en bij de deelnemende handelszaken inruilen tegen een muntje voor de afvalcontainer.

Je kan maximaal 48 uur blijven staan op deze terreinen.

Kostprijs

Voor passantenhaven Welvaart zijn de tarieven als volgt:

  • € 6 per motorhome per 24 uur;
  • € 6 per boot per 24 uur.

Inbegrepen in dit tarief zijn:

  • gebruik van de voorzieningen (water voor persoonlijk gebruik tijdens verblijf, elektriciteit, lozing afvalwater en toilet);
  • één muntje voor de afvalcontainer.

Voor het terrein in de Bermstraat bedraagt het tarief € 4 per motorhome per 24 uur. Inbegrepen zijn het gebruik van de voorzieningen (lozing afvalwater en toilet) en één muntje voor de afvalcontainer aan de passantenhaven.

;