Eigentijds nieuw magazine voor Pelt

Alle Peltenaren krijgen vanaf vandaag een compleet nieuw magazine in de brievenbus. PLT magazine heeft een frisse, eigentijdse lay-out met veel aandacht voor beelden. Inhoudelijk staat de Peltenaar centraal.

Inwoners stellen hun favoriet plekje voor, gunnen een blik achter de schermen, stellen gerichte vragen en geven tips.

Peltenaar centraal

PLT magazine brengt nieuws en verhalen uit de gemeente Pelt op een hedendaagse en menselijke manier. Burgemeester Frank Smeets: “We willen op een vlotte manier communiceren met en over onze inwoners. We gebruiken grote beelden, een rustige opmaak en duidelijke infographics. Inhoudelijk staat de Peltenaar centraal. Inwoners brengen hun verhaal en geven hun inzichten. Uiteraard brengen we ook nieuwsberichten en is er een uitgebreide activiteitenkalender.”

#mijnpelt

PLT magazine is meer dan een klassiek infoblad. Door de inwoners aan het woord te laten en in beeld te brengen wordt het magazine iets van en voor de mensen. Peltenaren leren elkaar kennen, ontdekken hun gemeente op een andere manier en brengen conversatie op gang.

Niet enkel het magazine heeft dit doel. “Ook op social media nodigen we Peltenaren uit om hun kijk op de gemeente te delen met de hashtag #mijnpelt. We zullen deze foto’s regelmatig reposten en elke maand verschijnt er een selectie in PLT magazine”, aldus Frank Smeets.

 

PLT magazine verschijnt maandelijks, uitgezonderd de zomermaanden. Je kan het magazine ook online lezen op www.gemeentepelt.be/magazine.

Gepubliceerd op vrijdag 22 februari 2019 12 u.