Rustig studeren in CC Palethe

Studenten die een rustige plek zoeken om te blokken, kunnen op weekdagen van maandag 8 juni tot en met donderdag 9 juli terecht in de projectiezaal en expressielokaal van CC Palethe. Uiteraard verloopt alles met de nodige veiligheidsmaatregelen.

Studenten die thuis niet over een stille werk- en studeerplek beschikken, kunnen van maandag 8 juni tot en met donderdag 9 juli komen blokken in het expressielokaal en de projectiezaal van CC Palethe. We voorzien elke werkdag – van maandag tot vrijdag - drie tijdsblokken (9 tot 12, 13 tot 17 en 18 tot 20 uur). Studeren in de Peltse bibliotheken is voorlopig niet mogelijk wegens de coronamaatregelen.

Uiteraard worden de nodige veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Zo zal er minimum 1,5 meter afstand tussen de tafels zijn, is er een aparte in- en uitgang en behoudt elke student gedurende hetzelfde tijdsblok dezelfde studieplek. Aan de studenten wordt gevraagd zelf een mondmasker mee te brengen en dit aan te doen bij het betreden en verlaten van de zaal. In de zaal is toezicht aanwezig.

Inschrijven is noodzakelijk en kan via www.gemeentepelt.be/studieruimte

Afspraken

Inschrijven verplicht

• Voor studenten universiteit, hoger onderwijs en secundair onderwijs die nood hebben aan een stille leerplek
  • Aanvragen via www.gemeentepelt.be/studieruimte
  • Je reserveert een vaste tafel voor een bepaald tijdsblok.

Bij aankomst

• Mondmasker aandoen (mondmasker zelf meebrengen)
  • Handen ontsmetten
  • Je tafel reinigen met product (is aanwezig op de locatie)
  • Je krijgt van de toezichter een tafel toegewezen.
  • Eenmaal je aan je tafel aan het studeren bent, mag het mondmasker uit
  • Loop je door de zaal (om naar buiten/wc/…) te gaan, doe dan je mondmasker weer aan

Toiletgebruik

• Toiletten worden regelmatig gereinigd.
  • Potdeksel sluiten bij het spoelen.

Tijdens pauzes

• Pauzeer met een beperkt aantal personen tegelijk
  • Hou afstand
  • Zelf eten en drinken meebrengen. Je afval neem je mee terug naar huis.
  • Na elke pauze of toiletbezoek: opnieuw handen wassen/ontsmetten

Ben je ziek of heb je symptomen?

• Kom niet studeren!
Gepubliceerd op donderdag 4 juni 2020 11.50 u.