Speelpleinwerking 'de Speelvogels'

Tijdens de zomervakantie kunnen de Peltse kinderen van 4 tot 12 jaar (geboortejaar 2015-2007) naar de Speelvogels, de Peltse Speelpleinwerking. Tijdens die weken kunnen ze elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur terecht op de terreinen van Mater Dei (ingang Kerkdijk). De inschrijvingen gebeuren steeds van 08.00 en 10.00 uur. Kinderen die enkel in de namiddag willen komen, kunnen inschrijven vanaf 12.45 uur.

We voorzien elke dag ook gratis vooropvang tussen 8.00 en 10.00 uur waarbij we de kinderen 'vrij spel' aanbieden.

De kinderen worden ingedeeld in vier leeftijdsgroepen: de kleuters, de kinderen van het eerste en het tweede leerjaar, het derde en vierde leerjaar en het vijfde en zesde leerjaar als laatste groep. Het gaat om de klas waarin de kinderen het pas afgelopen schooljaar zaten.


Wil jij speelpleinmonitor worden?

Wil jij monitor worden bij de gemeentelijke speelpleinwerking De Speelvogels of SPW De Bosuil? Dat kan!! Vanaf het jaar van je zestiende verjaardag ben je welkom.

Kan je je geen volledige zomer vrijmaken maar wil je toch graag moni worden? Geen probleem! Het is ook mogelijk om je één, twee of meerdere weken in te zetten als moni. Neem snel contact op met Lize Pinxten van de jeugddienst voor meer informatie over De Speelvogels via lize.pinxten@gemeentepelt.be of 011 94 93 08. Voor SPW De Bosuil neem je contact op met Tony Van Lindt via tony.vanlindt@skynet.be

We voorzien steeds een vrijwilligersvergoeding. Heb je een vormingscursus gevolgd? En moet je aansluitend een aantal uren ‘stage’ doen? Ook dat kan je bij onze SPW.