Ondersteuning van een schoolfeest

Het gemeentebestuur gelooft in de waarde van een hechte samenleving. Ook onze kleuter- en lagere scholen spelen hier een belangrijke rol in. Het gemeentebestuur wil het Pelter basisonderwijs ondersteunen in het ‘onder elkaar komen’ bij schoolfeesten, in de vorm van een cheque waarmee de school feestmateriaal kan bestellen voor de organisatie van hun schoolfeest.

Wat kan je huren?
Alle materialen die je kan gebruiken voor de organisatie van het schoolfeest: springkastelen, tenten en tentverwarming, koelfrigo’s, (sta)tafels, servies, buffetmateriaal (bainmarie en warmhoudbakken, …) en zelfs bepaalde soorten van animatie. Alle materialen worden door de leverancier afgeleverd en weer opgehaald.

Voor wie

elke erkende Pelter onderwijsinstelling die onderwijs aanbiedt voor kinderen tussen de 2,5 tot 12 jaar.

Voorwaarden

Elke basisschool kan per jaar slechts één ondersteuning aanvragen voor een schoolfeest.

Wat moet ik doen?

Wat moet ik doen?
Je kan je materialen aanvragen via het aanvraagformulier dat je via de link op deze pagina vindt. De vrijetijdsbalie zorgt voor de bestelling van de materialen bij de leverancier. Die leverancier zorgt voor de levering van de materialen in jouw school.

Je kan de cheque aanvragen tot 10 dagen voor de activiteit.

Samen met het aanvragen van de cheque kan je in dezelfde aanvraag ook alle andere zaken in orde brengen, zoals materialen van de uitleendienst of het afsluiten van het openbaar terrein (aanvraag moet dan minstens 4 weken voor datum gebeuren).

Kostprijs

Een basisbedrag van 50,00 euro per schijf van 250 leerlingen:

0-250 leerlingen = 50,00 euro
251-500 leerlingen = 100,00 euro
501-750 leerlingen = 150,00 euro
+ 750 leerlingen = 200,00 euro
aangevuld met een vast bedrag per leerling van 1 euro.

Kies je ervoor om meer materialen te bestellen dan het bedrag dat voor je school werd toegekend? Dan kan je evengoed gebruik maken van de voordelige tarieven, maar krijg je achteraf voor het restbedrag boven het toegekende bedrag een factuur van de leverancier.

De prijzen zijn incl btw en levering binnen Pelt. Wanneer er binnen de 5 dagen voor de afgesproken levering wordt geannuleerd, dan worden er door de leverancier 50% annuleringskosten in rekening gebracht aan de school. De ondersteuning kan niet aangewend worden om annuleringskosten te betalen.

;