Teutenmarkt

Van april tot en met oktober organiseert de gemeente iedere maand een Teutenmarkt op het dorpsplein in Sint-Huibrechts-Lille. Deze vindt plaats iedere 4e zondag van de maand van 9.30 tot 12 uur. In oktober is dit op de laatste zondag.

Agenda 2019

  • 28 april: zaaien en oogsten
  • 26 mei: wandelen en fietsen
  • 23 juni: repaircafé
  • 28 juli: wijnen en bieren
  • 25 augustus: wijnen en bieren
  • 22 september: kunsten en repaircafé
  • 27 oktober: dieren en jacht

Tijdens deze kleinschalige markt verkopen lokale handelaars seizoensgebonden producten zoals advocaat, aardbeien, asperges, brood…

Elke maand wordt een thema in de kijker gezet: zaaien en planten, fietsen, repaircafé, bieren en wijnen, kunst, dieren en de jacht.

Iedere aankoop geeft recht op een tombolabiljet. Onder de bezoekers worden er tijdens de teutenmarkt van september mooie prijzen verdeeld.

Repaircafé

Op 23 juni en 22 september kan je kapotte spullen laten herstellen tijdens de Teutenmarkt. Vrijwilligers geven een nieuw leven aan jouw elektrische apparaten, kledij, fietsen en juwelen. Hou ze dus zeker bij.

Voor wie

Heb je zelf een grote tuin of te veel groenten en fruit om zelf te verwerken? Dan is de Teutenmarkt misschien ook wel iets voor jou! Je hoeft geen handelaar te zijn om toch een stand te krijgen.

Voorwaarden

Wil je als standhouder deelnemen aan de Teutenmarkt? Stuur een e-mail naar teutenmarkt@hotmail.com met daarin je contactgegevens, de gewenste datum van deelname en de producten die je wil verkopen.

De organisatie voorziet voor iedere standhouder (gratis) een overdekte standplaats.

Wat moet ik doen?

Wil je deelnemen aan de Teutenmarkt als standhouder, dan betaal je een eenmalige waarborg van € 25. Na afloop van de laatste Teutenmarkt krijg je dit bedrag terug, op voorwaarde dat je aanwezig was op de aangegeven data.