Zomer vol plezier voor kinderen

Na enkele zware maanden wil het gemeentebestuur de Peltse kinderen een onvergetelijke zomer bezorgen. Op het programma staan heel wat leuke activiteiten voor kleuters, kinderen en tieners, zoals de gemeentelijke speelpleinwerking, leuke kampen en toffe activiteiten voor één dag.

Hieronder vind je het volledige overzicht met alle activiteiten. De inschrijvingen voor de gemeentelijke activiteiten starten op donderdag 18 juni om 18.30 uur. Je kan bij elke activiteit doorklikken naar de reservatiepagina en zo meteen je reservering doen. Wil je liever bladeren in de brochure? Bekijk dan de brochure en de maandkalenders met een handig overzicht van wat er per dag te doen is.

Ben je op zoek naar leuke en gezinsvriendelijke activiteiten die je elke dag kan doen? Ook dat vind je in Pelt!

LET OP! Wanneer je je inschrijft voor een gemeentelijke activiteit, vragen we je om een medische fiche van je kind in te vullen, zodat we in geval van nood alle medische gegevens van je kind in ons bezit hebben.

Vul de medische fiche in