Torenstraat: nieuwe overlaging

Eerst wordt de toplaag van het wegdek verwijderd. Vervolgens worden er betonnen wegboorden geplaatst. Als laatste krijgt de weg een nieuwe toplaag asfalt.

Voor de uitvoering van deze werken zijn 25 werkdagen voorzien. Afhankelijk van het weer gaat het dan om minstens 5 weken.

Gedurende heel deze periode zal doorgaand verkeer in de Torenstraat niet toegelaten zijn. Omrijden kan via de N747 richting Kleine-Brogel en N748 of via de Lillerbaan/Kaulillerweg. Plaatselijk verkeer kan vanaf de Peerderbaan via Kolisbos rijden.

De bereikbaarheid van handelszaken in de werkzone wordt gedurende de werken maximaal gewaarborgd.

Op bepaalde momenten zal het niet mogelijk zijn om met de wagen op uw perceel te komen. Dat is wanneer er voor uw deur gewerkt wordt. Het gaat telkens om een relatief korte periode, met een maximum van enkele dagen. Dat is vooral wanneer de betonnen boord getrokken wordt. Aannemer Eikenaar, die de werken zal uitvoeren, zal u in dat geval op voorhand verwittigen.

Meer info

Voor algemene info omtrent de werken tenslotte neemt u best contact via het mailadres wegenwerken@gemeentepelt.be of via het algemeen nummer 011 94 94 94 van de gemeente.

De werken worden uitgevoerd door Eikenaar Wegenbouw uit Bree. Als u heel concrete vragen heeft omtrent de werkzaamheden of een praktisch probleem als gevolg van de werken – u bent bijvoorbeeld minder mobiel of u verwacht een levering van goederen – dan kan u best de aannemer zelf contacteren via het telefoonnummer 089 46 12 45 van de firma.