Vacature administratief medewerker Buitenschoolse Kinderopvang

Vacature administratief medewerker Buitenschoolse Kinderopvang

19/38 – C-niveau – contractueel – onbepaalde duur

De medewerkers van de buitenschoolse kinderopvang staan dagelijks in voor de begeleiding en kwalitatieve opvang van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs, buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Als administratief medewerker ondersteun je de coördinatoren bij het uitvoeren van administratieve taken. Heb jij goede administratieve vaardigheden en heb je een groot hart voor kinderen? Dan is werken bij de buitenschoolse kinderopvang van Pelt misschien iets voor jou!

Profiel

Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs. Kennis van de werking van een buitenschoolse kinderopvang vormt een meerwaarde. Je werkt klantgericht en draagt integriteit en samenwerking hoog in het vaandel. Je kan werken met MS-office pakketten en je hebt goede communicatieve en administratieve vaardigheden. Meer informatie over de functie vind je in de functiebeschrijving.

Ons aanbod

  • We bieden een boeiende job in een modern en dynamisch lokaal bestuur.
  • Een tewerkstelling in halftijds (19 uren/week) contractueel dienstverband voor onbepaalde duur.
  • Naast het loon zijn er extra voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, aanvullend pensioen, maaltijdcheques en een gunstige verlofregeling.
  • Ervaring die je opbouwde in de privé-sector of als zelfstandige kan in aanmerking worden meegenomen.
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor 1 jaar.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteren voor deze job kan tot en met 28 mei 2019 via het online formulier. Meer info kan je verkrijgen via vacatures@gemeentepelt.be