Vacature administratief medewerkers omgevingsbalie

Vacature administratief medewerkers omgevingsbalie

38/38 – C-niveau – contractueel – onbepaalde duur

De omgevingsbalie staat in voor een kwaliteitsvolle voorbereiding en uitvoering van het beleid dat inzake ruimtelijke ontwikkeling in de gemeente wordt gevoerd. Als administratief medewerker behandel je onder leiding van de omgevingsambtenaar en samen met je collega’s vergunningsaanvragen, verkavelingsdossiers en attesten m.b.t. ruimtelijke omgeving. Je begeleidt burgers bij hun aanvraag voor een omgevingsvergunning. Je zorgt voor de administratieve organisatie van de vergunningsaanvragen en licht vergunningsprocedures toe. Je werkt mee aan het behandelen van klachten en meldingen en geeft informatie en advies over duurzaam bouwen.

Profiel

Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs. Kennis van de regelgeving m.b.t. omgevingsvergunningen is een meerwaarde. Je werkt klantgericht en draagt integriteit en samenwerking hoog in het vaandel. Je kan werken met MS-office pakketten en je hebt goede communicatieve en administratieve vaardigheden. Meer informatie over de functie vind je in de functiebeschrijving.

Ons aanbod

We bieden een boeiende job in een modern en dynamisch lokaal bestuur. Een tewerkstelling in voltijds contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Naast het loon zijn er extra voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, aanvullend pensioen, maaltijdcheques en een gunstige verlofregeling. Je werkt in een glijdende uurregeling. Ervaring die je opbouwde in de privé-sector of als zelfstandige kan in aanmerking worden meegenomen. Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor 1 jaar.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteren voor deze job kan tot en met 28 mei 2019 via het online formulier. Meer info kan je verkrijgen via vacatures@gemeentepelt.be