Vacature afdelingshoofd planning en projecten

38/38 – A-niveau – contractueel – onbepaalde duur

Functie

De afdeling planning en projecten behandelt de grondgebonden aangelegenheden binnen de gemeente. Ze werkt vanuit de principes van zelfsturende teams. De taak van het afdelingshoofd bestaat erin om de cohesie en de samenwerking in deze afdeling te bestendigen en erover te waken dat de medewerkers in overleg met elkaar komen tot een optimale opzet en aanpak van de projecten. Bij elk project wordt nagegaan welke interne en externe samenwerking nodig is om de beschikbare expertise optimaal te benutten. Het afdelingshoofd coördineert de informatie en de rapporteringen van deze diensten. Daarnaast zorgt het afdelingshoofd voor een structurele opvolging van de projecten ter bevordering van de resultaatgerichtheid, zonder zich in te laten met de inhoudelijke invulling.

Profiel

Je hebt een masterdiploma of hiermee gelijkgesteld. Je bent gedreven om samen me je team de ruimtelijke investeringsprojecten van de gemeente te realiseren. Je bent sterk in het coachen van medewerkers en coördineren van diverse projecten. Je legt vlot contacten en weet medewerkers en andere actoren te motiveren tot een goede en resultaatgerichte samenwerking. Je bent creatief, innovatief en sterk in het uitbouwen van een netwerk. Je hebt organisatietalent en durft initiatieven te nemen.

• Een boeiende job in een modern en dynamisch lokaal bestuur
  • Een voltijdse arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur
  • Werken met glijdende werktijden
  • Een verloning in schalen A4a/A4b
  • Relevante beroepservaring uit de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking worden genomen
  • Loonsverhogingen worden toegepast op basis van de vastgelegde salarisschalen en de functionele loopbaan
  • Extralegale voordelen:
    • vakantiegeld en eindejaarspremie
    • maaltijdcheques
    • hospitalisatieverzekering
    • fietsvergoeding
    • aanvullend pensioen
    • een gunstige verlofregeling: een voltijds personeelslid heeft recht op 34 verlofdagen
  • Aanleg wervingsreserve voor 1 jaar

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteren voor deze job kan tot en met 7 juni 2020 via het online formulier. Je sollicitatie moet vergezeld zijn van een sollicitatiebrief, curriculum vitae en een scan van je diploma.

Heb je een vraag over deze vacature? Stel ze gerust via een e-mail aan vacatures@gemeentepelt.be of telefonisch contact opnemen via 011 94 94 94.