Vacature bibliotheekassistent

Vacature bibliotheekassistent

26,6/38 – C-niveau – contractueel – vervanging

De plaatselijke openbare bibliotheek biedt een efficiënte en klantvriendelijke dienstverlening. Samen met jouw collega’s sta je dagelijks in voor de creatie van een interessant informatieaanbod voor zowel jong als oud, het beheer en de optimalisatie van het informatiesysteem, de collectievorming en de catalografie.

Profiel

Je bent minstens in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs. Je hebt een ruime interesse in de culturele en educatieve sector en een goede kennis van nieuwe media en digitale technieken. Je kan op een klantvriendelijke manier de bezoekers te woord staan en hen correct verder helpen. Je beschikt over een goed analytisch vermogen en kan kwaliteitsvol en nauwkeurig te werk gaan. Je hebt een goede computerkennis en kan je snel inwerken in nieuwe softwarepakketten. Verder ben je een teamspeler die communicatief sterk is, een respectvolle houding heeft ten opzichte van alle bezoekers en kan je jezelf flexibel opstellen.

Ons aanbod

  • Een boeiende job met verantwoordelijkheden in een aangename werkomgeving en een enthousiast team.
  • Een vervangingscontract in deeltijds (26,6u) contractueel dienstverband op C-niveau met kans op verlenging voor onbepaalde duur. Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd voor 12 maanden. 
  • Het aanvangsloon bedraagt min. 1385,00€ bruto per maand, met mogelijkheid om tot 10 jaar anciënniteit te laten valoriseren.
  • Maaltijdcheques, fietsvergoeding, aanvullend pensioen, vakantiegeld en een eindejaarspremie.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteren voor deze job kan tot en met 26 februari 2020 via het online formulier.