Vacature diensthoofd communicatie en participatie

38/38 – A-niveau – contractueel – onbepaalde duur

De dienst communicatie en participatie zorgt voor de ontwikkeling en uitvoering van het gemeentelijk communicatie- participatie- en promotiebeleid. Ze biedt ondersteuning in het uitwerken van beleidsdoelstellingen in communicatieplannen en -acties en staat de diensten bij in het uitwerken van hun initiatieven. Met doelgerichte en eigentijdse initiatieven zorgt ze voor het correct informeren van en draagvlak creëren bij interne en externe stakeholders en bouwt ze aan een positief imago van de gemeente Pelt.

Functie

Als diensthoofd sta je in voor de algemene coördinatie en leiding van de dienst. Je bent het aanspreekpunt en de coach van de verschillende medewerkers. Je staat in voor het ontwikkelen en in stand houden van een positief beeld van het lokaal bestuur en haar dienstverlening. Je adviseert het beleid en de diensten bij de uitvoering van het communicatiebeleid en je stroomlijnt de communicatieprocessen binnen de organisatie. Als diensthoofd overleg je met de algemeen directeur en het college van burgemeester en schepenen en ben je lid van het managementteam.

Profiel

Je hebt een masterdiploma of hiermee gelijkgesteld. Je bent sterk in het uitwerken van een communicatiebeleid en het leiden van een team. Je legt vlot contacten en weet medewerkers en andere actoren te motiveren tot een goede en resultaatgerichte samenwerking. Je bent creatief, innovatief en sterk in het uitbouwen van een netwerk. Je hebt organisatietalent en durft initiatieven te nemen. Meer informatie over de functie vind je in de functiebeschrijving.

• Een boeiende job in een modern en dynamisch lokaal bestuur
  • Een voltijdse arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur
  • Een verloning in schalen A1/A2/A3 met een bruto aanvangsloon tussen 3.170,07 euro en 3.924,50 euro. Loonsverhogingen worden toegepast op basis van de vastgelegde salarisschalen en de functionele loopbaan. Relevante beroepservaring uit de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking worden genomen.
  • Extralegale voordelen:
    • vakantiegeld en eindejaarspremie
    • maaltijdcheques
    • hospitalisatieverzekering
    • fietsvergoeding
    • aanvullend pensioen
    • een gunstige verlofregeling
  • Aanleg wervingsreserve voor 1 jaar

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteren voor deze job kan tot en met 21 april 2021 via het online formulier. Je sollicitatie moet vergezeld zijn van een sollicitatiebrief, curriculum vitae en een kopie van je diploma.

Heb je een vraag over deze vacature? Stel ze gerust via een e-mail aan vacatures@gemeentepelt.be