Vacature jobstudent vrijetijdsbalie

Vacature jobstudent vrijetijdsbalie

C-niveau – contractueel – voltijdse tewerkstelling

In deze vakantiejob sta je in voor het informeren van bezoekers van de vrijetijdsbalie. Je bezorgt hen informatiebrochures, folders of routekaarten en geeft een antwoord op praktische vragen. Verder verzorg je de telefoonpermanentie en doe je algemene administratieve taken. Heb jij goede administratieve vaardigheden en ben je communicatief sterk, dan is deze vakantiejob misschien iets voor jou!

Profiel

Je bent minstens 18 jaar en je hebt een diploma hoger secundair onderwijs en je voldoet aan de voorwaarden voor een tewerkstelling als jobstudent. Je bent op de hoogte van het toeristische reilen en zeilen in de gemeente Pelt en je bent in staat om deze kennis enthousiast, klantvriendelijk en correct over te brengen aan de bezoekers. Verder vind je ook goed je weg in de wereld van de administratie en kan je overweg met MS-Office toepassingen. Je kan zelfstandig en probleemoplossend werken. 

Ons aanbod

  • We bieden een boeiende en leerrijke vakantiejob.
  • Een voltijdse tewerkstelling van 38 uren/week in de periode van 15/7/2019 tot en met 14/8/2019.
  • Tewerkstelling op weekdagen van 8:45 uur tot 17:00 uur
  • Naast het loon krijg je ook maaltijdcheques.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteren voor deze job kan tot en met 28 mei 2019 via het online formulier. Meer info kan je verkrijgen via vacatures@gemeentepelt.be

Voor de tewerkstelling van onze jobstudenten werken we samen met Flexpunt, het uitzendkantoor van Poolstok.