Vacature jobstudenten bibliotheek

Vacature jobstudenten bibliotheek

C-niveau – contractueel – voltijdse tewerkstelling

In deze vakantiejob help je afwisselend mee in de twee bibliotheken van Pelt (Norbertinessenlaan & Jeugdlaan). Je verzorgt de uitleen en informeert bibliotheekbezoekers. Je werkt mee aan het actualiseren van de collectie en voorbereiding van activiteiten die doorgaan in de bibliotheken. Heb jij goede administratieve vaardigheden, ben je communicatief sterk en voel je je helemaal thuis in een bibliotheek, dan is deze vakantiejob misschien iets voor jou!

Profiel

Je bent minstens 18 jaar, hebt een diploma hoger secundair onderwijs en je voldoet aan de voorwaarden voor een tewerkstelling als jobstudent. Je hebt inzicht in de werking van een bibliotheek. Je weet vragen van bibliotheekbezoekers enthousiast, klantvriendelijk en correct te beantwoorden. Verder vind je ook goed je weg in de wereld van de administratie en kan je overweg met MS-Office toepassingen. Je kan zelfstandig en probleemoplossend werken. 

Ons aanbod

  • We bieden een boeiende en leerrijke vakantiejob.
  • Een voltijdse tewerkstelling van 38 uren/week
  • De werkuren zijn van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 19.00 uur, aangevuld met twee voormiddagen van 8.30 tot 12.30 uur.
  • Naast het loon krijg je ook maaltijdcheques en een fietsvergoeding.
  • We werken met weekcontracten. Je kan aangeven in welke weken je beschikbaar bent in de maanden juli en augustus.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteren voor deze job kan tot en met 28 mei 2019 via het online formulier. Meer info kan je verkrijgen via vacatures@gemeentepelt.be

Voor de tewerkstelling van onze jobstudenten werken we samen met Flexpunt, het uitzendkantoor van Poolstok.