Vacature medewerker LOI

Vacature medewerker LOI

19/38 – D-niveau – contractueel – vervangingsovereenkomst met mogelijkheid tot verlenging onbepaalde duur

Als medewerker bij het Lokaal Opvanginitiatief sta je in voor de begeleiding van asielzoekers die in de gemeente Pelt worden opgevangen. Het gaat hierbij zowel over gezinnen met kinderen als alleenstaanden. Als begeleider help je hen bij praktische zaken om hen zo te begeleiden naar zelfstandig wonen en hun maatschappelijke integratie te bevorderen. Je biedt bv begeleiding bij de organisatie van het huishouden, inschrijving van kinderen in school, enz. Heb je ambitie om een kwetsbare groep op weg te helpen naar een toekomst waar ze hun eigen weg kunnen uitgaan (in onderwijs, werk en vrije tijd)? Dan is deze functie iets voor jou.

Profiel

Je bent een verantwoordelijk, warm en contactvaardig persoon die structuur kan brengen en een luisterend oor kan bieden. Werkervaring met vluchtelingen of in de bijzondere jeugdzorg bieden een meerwaarde.

Je hebt ervaring in het werken met mensen van diverse culturele achtergrond. Moeilijke situaties en conflicten ga je met open geest tegemoet, je treedt graag bemiddelend op. Je houdt je collega’s steeds op de hoogte van gebeurtenissen.

Ons aanbod

  • We bieden een boeiende job in een modern en dynamisch lokaal bestuur.
  • Een tewerkstelling in halftijds (19 u/week) contractueel dienstverband met een vervangingsovereenkomst. Na afloop bestaat de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur.
  • Naast het loon zijn er extra voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, aanvullend pensioen, maaltijdcheques en een gunstige verlofregeling.
  • Je werkt in een glijdende uurregeling.
  • Ervaring die je opbouwde in de privé-sector of als zelfstandige kan in aanmerking worden meegenomen.
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor 1 jaar.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteren voor deze job kan tot en met 28 mei 2019 via het online formulier. Meer info kan je verkrijgen via vacatures@gemeentepelt.be