Vacature toeristisch projectmedewerker Natuurgrenspark De Groote Heide

23/38

Samen met de stad Hamont-Achel gaan we op zoek naar iemand die vanuit onze gemeentes de schouders onder het project Natuurgrenspark De Groote Heide wil zetten. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de gebiedspromotie van het gelijknamige natuurgebied ‘De Groote Heide’.

Je speelt een actieve rol bij het uitwerken van het externe communicatiebeleid van De Groote Heide en in het vertalen ervan naar concrete acties. Je bent bovendien ook een echte ambassadeur van De Groote Heide, zowel intern als extern, en een aanspreekpunt voor de burgers en de lokale toeristische spelers in het gebied.

Je zal afwisselend werken bij de gemeente Pelt, de stad Hamont-Achel en op de administratieve zetel van Natuurgrenspark De Groote Heide in Cranendonck in een deeltijdse tewerkstelling (23u per week).

Vereisten

Je hebt affiniteit met de plaatselijke toeristische spelers. Als netwerker weet je perfect hoe je contacten moet leggen én onderhouden.

Je bent communicatief zeer sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je kan vlot overweg met diverse sociale media. Daarnaast beschik je over goede plannings- en organisatorische vaardigheden en werk je zorgvuldig, met oog voor detail. Je bent flexibel inzetbaar en bent ook bereid tot sporadisch avond- en weekendwerk.

Je beschikt over een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld.

• Een bruto maandloon van minimum 1.491,83 euro en maximum 2.487,81 euro.
  • Extralegale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, verzekering gewaarborgd inkomen, sociaal abonnement openbaar vervoer en een gunstig verlofstelsel.
  • Relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking genomen worden.

Selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke proef en een interview. De schriftelijke selectieproef zal plaatsvinden op dinsdag 17 maart om 17.30 uur en het mondelinge gedeelte op 30 maart. Gelieve rekening te houden met deze data.

Er wordt voor deze functie ook een wervingsreserve van 1 jaar aangelegd.

Meer info

Je kan voor deze functie solliciteren tot 28 februari 2020. Via de website vul je het digitale sollicitatieformulier in en kan je tevens je CV, motivatiebrief en een kopie van het vereiste diploma opladen. Zorg dat je zeker alle gevraagde documenten toevoegt. Enkel volledige kandidaturen die ingediend werden via de website worden aanvaard.

De volledige functiebeschrijving vind je terug onderaan deze pagina. Bij vragen kan je contact opnemen met de personeelsdienst op het nummer 011 51 06 21 of via e-mail naar personeelsdienst@hamont-achel.be