Amabile, gemengd koor

Amabile is een koor met ambitie uit de regio Noord-Limburg, Pelt. Wij zingen de mooiste parels uit de koormuziek waarbij geen enkele muziekperiode vergeten wordt. Liederen van Mozart maar ook de meer hedendaagse composities van Whitacre behoren tot ons repertoire. A capella, met begeleiding van strijkers of zelfs een volledig orkest, het hoort er allemaal bij!

Aan het roer van ons koor staat dirigent Alexandros Kavvadas, geboren en getogen in Athene. Met enige bescheidenheid durven we stellen dat we een rijzende ster in de wereld van de koordirectie hebben kunnen overtuigen Amabile naar een hoger niveau te tillen. Sinds Alexandros in 2020 de rol van dirigent heeft opgenomen, waait er een frisse wind doorheen ons geliefd koor. De eerste resultaten zijn al bijzonder veelbelovend. Maar oordeel vooral zelf, door een van onze aankomende concerten bij te wonen!

Heb jij ook zin om met een groep gelijkgestemden mooie koormuziek te ontdekken? Beschik jij over een toonvaste zangstem, heb je enige kennis van muziek en ben je bereid ook thuis aan de slag te gaan met partituren en oefenfiles, dan ben jij van harte welkom bij de Amabilisten! Vrijdagavond is onze vaste repetitieavond. Van 20.15 tot 22.15 in de feestzaal van de WICO-juniorcampus (college), Stationstraat, Pelt. Zin om een keer mee te komen zingen of wil je graag wat info. Geef ons een seintje via amabileneerpelt@gmail.com

Voorzitter

Schaekers Marleen

Adres
Kettingbrugweg 1
3910 Pelt
GSM
+32 472393299
E-mail
marleen.schaekers@skynet.be
;