WZC Teutenhof: wegonderbrekingen door werken

Vanaf maandag 4 januari worden zowel in de Lindestraat als in de Sint-Hubertusstraat ter hoogte van het nieuwe WZC Teutenhof werken uitgevoerd voor de aanleg van riolering en wegenis. In beide straten zal er gedurende een drietal maanden geen doorgaand verkeer mogelijk zijn aan het woonzorgcentrum.

In de Lindestraat komt de aansluiting van het Teutenhof op de riolering. Na aanleg van de riolering wordt een nieuw wegdek aangelegd. Daarbij worden ter hoogte van de ingang van het woonzorgcentrum de rijweg en voetpaden als één geheel aangelegd. Dat geeft het effect van een plein. Ook het stukje Lindestraat dat parallel loopt met de muziekzaal, wordt deels heraangelegd, vooral met het oog op meer groenvoorziening.

In de Sint-Hubertusstraat zal langs het volledige gedeelte ter hoogte van het Teutenhof de rand van de straat opnieuw worden aangelegd. Vervolgens wordt het gedeelte van de weg aan de kant van het woonzorgcentrum hersteld.

Het verkeer wordt voor de duur van de werken plaatselijk omgeleid. Als alles loopt zoals voorzien, zullen de werken tegen Pasen afgerond zijn.

Klik hier voor alle info in verband met de werken aan WZC Teutenhof.

Gepubliceerd op dinsdag 29 december 2020 11.08 u.