CV De Zwiebertjes

CV De Zwiebertjes bestaat al sinds de jaren ‘70 en organiseren jaarlijks de grote carnavalstoet van Overpelt Centrum. Van origine een kindercarnavalsvereniging, zien wij het als onze missie om carnaval ook bij de nieuwe generaties aantrekkelijk te houden. Hiertoe ondersteunen wij ook de scholenstoet die traditioneel op de vrijdag voor onze stoet doorgaat en hebben we een jeugdprinsenpaar.

Onze vereniging is heel kindvriendelijk en verwelkomt jaarlijks nieuwe jonge gezinnen met hun kinderen die zin hebben om deel te nemen aan verschillende carnavalstoeten; aan de zijde van jeugdprinsen en ‘grote’ prinsen van Overpelt. Zin om zelf ook deel te nemen, lid te worden of misschien zelfs kandidaat-prins(es) te zijn; email ons gerust; dan nemen we contact met je op!

Stoet 2024

  De Overpeltse carnavalstoet vindt plaats op zondag 18 februari. De 36 deelnemende wagens en groepen worden voorafgegaan door een reclamestoet, die vertrekt om 14u11. 
  Na de stoet zijn alle groepen en toeschouwers welkom in de feesttent op de markt (gratis toegang). Hier vindt de prijsuitreiking plaats en zullen Pé en DJ Tony De Ruyter zorgen voor een feestje!

  Adres

  Adres
  Snoepluststraat 1
  3900 Overpelt
  E-mail
  dezwiebertjes@gmail.com
  https://www.facebook.com/Zwiebertjes

  Contact

  Kim Steensels

  Voorzitter

  Jan Hoeben

  Adres
  Snoepluststraat 1
  3900 Overpelt
  GSM
  0470533319
  E-mail
  dezwiebertjes@gmail.com
  ;