We werken op afspraak

Maak een afspraak

Wij werken enkel op afspraak. Zo kan je een bezoek aan het gemeentehuis inplannen wanneer het voor jou uitkomt én ben je snel aan de beurt. Je kan je afspraak nu al vastleggen en wel op drie manieren: online, telefonisch of aan het onthaal in het gemeentehuis.

Jij plant

Jij plant de afspraak in wanneer het voor jou uitkomt. Je hebt de keuze uit de voormiddag, de namiddag of de donderdagavond.

Jij wordt snel en efficiënt geholpen

Vergeet lange wachtrijen. Vanaf nu ben je snel aan de beurt en word je efficiënt geholpen. Wij weten waarvoor je komt en bereiden de afspraak voor. Jij verneemt op voorhand welke documenten of informatie je moet meebrengen, zodat ook jij je huiswerk kan maken.

Documenten afhalen kan nog steeds mits een afspraak. Je kan ook heel wat attesten en afschriften downloaden via het thuisloket.

Zoek dus even op deze website of je een afspraak nodig hebt. Typ bijvoorbeeld ‘identiteitskaart’ of ‘geboorteaangifte’ in de zoekbalk. Op de productpagina zie je meteen of je een afspraak moet maken. Op deze overzichtspagina kan je ook nakijken voor welke producten je een afspraak moet maken.

Jij maakt de afspraak

Er zijn drie manieren om een afspraak te maken:

  1. Plan zelf je afspraak in via de website.
  2. Bel naar 011 94 94 94.
  3. Maak een afspraak bij het onthaal in het gemeentehuis op de Oude Markt. Bekijk de openingsuren.

Heb je een vraag over bouwen en verbouwen? Neem dan contact op met de omgevingsbalie op het nummer 011 94 94 79 of mail naar omgevingsbalie@gemeentepelt.be

Nog vragen?

Lees even de veelgestelde vragen na. 

Kom je er niet uit? Bevraag je gerust bij een baliemedewerker op het nummer 011 94 94 94. Ze helpen jou met plezier verder.

;