LRV Sint-Martinus Overpelt

LRV Sint-Maritnus Overpelt bestaat uit een ponyclub en een rijvereniging. Iedereen die over een paard of pony beschikt, zich wil inzetten voor het verenigingsleven, wedstrijden wil rijden of gewoon wil genieten van een les en het gezellig samenzijn is welkom bij onze vereniging.

Vanaf de leeftijd van 6 jaar ben je van harte welkom bij onze ponyclub. Zowel competitiegerichte ruitertjes en amazones als ruitertjes en amazones die op zoek zijn naar plezier en sportiviteit kunnen bij ons terecht. Dat tot hun 16 jaar. Vanaf de leeftijd van 12 jaar kan je je met je paard aansluiten bij onze rijvereniging. Ook hier kan je als wedstrijdruiter/-amazone of als recreatieruiter/-amazone terecht. Als wedstrijdruiter van onze vereniging kan je deelnemen aan alle LRV-activiteiten. Dat in de disciplines dressuur, springen, groepsdressur, eventing, mennen en G-sport. Als recreatieruiter of -amazone ben je evengoed betrokken bij de werking van onze vereniging, maar kan je niet deelnemen aan wedstrijden.

Heb je interesse om lid te worden en wil je meer weten over de werking van onze vereniging, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Adres

Adres
Ballaststraat
3900 Pelt
GSM
0479/41 39 74
E-mail
lrvoverpelt@gmail.com

Contact

Loos Stijn

Adres
Holvenstraat 23
3900 Pelt
GSM
0479/41 39 74
E-mail
lrvoverpelt@gmail.com

Voorzitter

Stijn Loos

Adres
Holvenstraat 23
3900 Pelt
E-mail
lrvoverpelt@gmail.com

Secretaris

Paesen Gwen

;