Jeugdraad Lille vzw De Bosuil

De bosuil in Sint-Huibrechts-Lille is vooral gekend voor zijn mooie, grote en verzorgde speeltuin . De speeltuin is steeds toegankelijk en de inkom is gratis. Er is Wifi beschikbaar. Ook zijn we in het bezit van  2 feestzalen die gehuurd kunnen worden voor diverse feesten, de grote feestzaal heeft een capaciteit van 100 personen, de kleine zaal kan 40 personen aan en er is een uitgeruste keuken beschikbaar. Er is mogelijkheid om een mooie barbeque te huren ev samen met een feestzaal. 

Wij zijn een vereniging die bestaat uit een groep vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor het uitbreiden en in stand houden van de Bosuil. De uitbating en het beheer is in handen van "jeugdraad lille vzw de bosuil"

Naast de speeltuin is er een kampeerautoterrein ingericht, dit terrein is alleen voor mobilhomes, en er is water en electriciteit ter beschikking. 

Achter de speeltuin bevindt zich het polyvalent gebouw  met een verblijfsaccommodatie van 60 bedden in het kader van toerisme voor allen, ook het speelplein gebeuren gaat hier door gedurende de zomermaanden, in ditzelfde gebouw gaat ook de tekenles door gedurende het schooljaar. Voor beginnende muziekgroepen is er een akoestische oefenruimte voorzien.

Gedurende het hele jaar zijn er activiteiten die zeker de moeite waard zijn en voor elk wat wils.

Voor meer info verwijs ik graag naar de website van de Bosuil  www.opdebosuil.be 

Adres

Adres
Bosuilstraat 4
3910 Sint-Huibrechts-Lille
Tel.
011642985
E-mail
spw@opdebosuil.be
Website
www.opdebosuil.be

Contact

Triki Jan

Adres
Bosuilstraat 4
3910 Pelt
Tel.
011//642985
E-mail
info@opdebosuil.be

Voorzitter

Triki Jan

Adres
Bosuilstraat 4
3910 Pelt
Tel.
011/642985
E-mail
info@opdebosuil.be
;