UiTPAS

 

UiTPAS, EEN VRIJETIJDSPAS VOOR IEDEREEN

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee je voordelig aan tal van cultuur-, sport-, en jeugdactiviteiten deelneemt. Kortom, UiTPAS is jouw sleutel tot je vrije tijd! 

De 3-in-1 pas voor je vrije tijd: 

  • voordelen & punten sparen
  • voor sport, jeugd & cultuur
  • voor jong & oud

VOORDELEN & PUNTEN SPAREN

Met onze UiTPAS spaar je punten wanneer je deelneemt aan een activiteit. De gespaarde punten ruil je in voor mooie voordelen, zoals korting, een gratis drankje, gratis tickets of een gadget...

VOOR JONG & OUD

Peltenaren én niet-Peltenaren vanaf 3 jaar. UiTPAS staat op naam. Elk gezinslid heeft dus een eigen pas nodig.

UiTPAS KANSENTARIEF

Inwoners van Pelt met een laag inkomen kunnen na een inkomensonderzoek een UiTPAS kopen aan 1,00 euro. Op vertoon van je UiTPAS aan kansentarief krijg je 80% korting bij deelname aan activiteiten van UiTPAS-aanbieders. Klik hier voor meer info over UiTPAS kansentarief en de voorwaarden. 

UiTPAS IS LEVENSLANG GELDIG

De pas koop je maar één keer aan tegen de luttele prijs van 1 euro (5 euro voor niet-Peltenaren) en is levenslang geldig. Ontdek de verkooppunten hier.

Haal meer uit je UiTPAS met de app

In de UiTPAS-app zitten alle voordelen van je UiTPAS handig bij elkaar. Spaar punten, scroll door de leukste voordelen en ruil je punten meteen in de app. Je kan de UiTPAS-app gratis downloaden via de app-store of via uitpas.be/app

In de UiTPAS-app kan je vanaf nu trouwens makkelijk alle kaarten van je hele gezin bundelen, zodat je van alle leden van je gezin punten kan sparen, het puntensaldo kan checken of voordelen kan ruilen. Handig toch!

Gebruiksvoorwaarden UiTPAS Privacybeleid UiTPAS

;