Ik wil deelnemen als handelaar

Wil je graag Winkelhierbonnen aanvaarden als betaalmiddel in je handels- of horecazaak? Dat is fijn! Zo zorg je er mee voor dat de Peltenaar lokaal winkelt.

Hoe kan ik meedoen?

Je laat ons via onderstaande link weten dat je wenst deel te nemen en klaar is Kees. We nemen je zaak op in het overzicht van deelnemende handelaars. In de tweede week van juni ontvang je van ons een sticker en affiche die je kan ophangen in je zaak. Zo weten Peltenaren dat ze hun bonnen bij jou kunnen besteden.

Meld je zaak aan

Wat doe ik met de bonnen die klanten in mijn zaak spenderen?

Je brengt deze bonnen binnen in het gemeentehuis op de Oude Markt. Aan de balie vul je een formulier in met je gegevens (zoals je bankrekeningnummer). Wij zorgen dat het bedrag binnen de 14 dagen op je rekening staat. Er is geen inhouding: breng je voor 500 euro bonnen binnen, dan krijg je 500 euro op je rekening.

Tot wanneer loopt deze actie?

Peltenaren kunnen hun bonnen spenderen tot en met 31 augustus 2020. Jij als handelaar kan deze bonnen bij ons inleveren tot en met 31 oktober 2020. Je hoeft niet te wachten met inleveren tot de actie voorbij is. Heb je na een paar weken al wat bonnen verzameld, breng ze dan gerust binnen.